Memmert incubator IF110mplus

Категорија: Инструменти

Бренд:

SKU: IF110MPLUS

Категорија: Инструменти

Бренд:

SKU: IF110MPLUS

• Поставување температурен опсег од +20 до +80 °C
• Точност на поставување на температурата 0,1 °C
• Сензор за температура 2 Pt100 сензор DIN класа А во коло со 4 жици
• Волумен 108 l
• Димензии w(A) x h(B) x d(C): 560 x 480 x 400 mm
• Макс. број на полици 5
• Макс. полнење на комората 175 kg
• Макс. полнење по полица 20 kg
• TwinDISPLAY. Адаптивен мултифункционален дигитален PID-микропроцесорски контролер со TFT дисплеј во боја
• Тајмер прилагодлив од 1 минута до 99 дена
• Напон Електрично оптоварување 230 V, 50/60 Hz, 1400 W
• Природна конвекција
• Програмирање AtmoCONTROL софтвер за читање
• Етернет интерфејс
• USB стик со софтвер AtmoCONTROL достапен како додаток (опционално)
• Целосно изолирана врата од нерѓосувачки челик со заклучување во 2 точки (заклучување на вратата со компресија)
• Внатрешна стаклена врата
• 2 решетки од нерѓосувачки челик, електрично полирани

• Понудата вклучува и:
• -IQ/OQ/PQ Валидација и документација
• -CE сертификат
• – Инсталација
• -Тренинг,
• -24/7 поддршка за телефонски центар
• -Сервис тим достапен во Скопје
• -Гаранција 3 години
• -Бесплатна Достава