Memmert incubator IF75m

Категорија: Инструменти

Бренд:

SKU: IF75M

Категорија: Инструменти

Бренд:

SKU: IF75M

• Температура на операција: +5°C над амбиеталната температура до +80 °C
• Точност на температура: 0.1°C
• Температурен сензор: 1 Pt100 сензор DIN класа A in 4-wire-circuit
• Волумен на комора: 74 L
• Број на полици: 2 полици електрополирани од нер’ѓосувачки челик
• Максимум број на полици: 6
• Максимум маса на материјал во печка: 120 kg
• Максимум маса на материјал на полица: 20 kg
• Внатрешна стаклена врата
• Внатрешни димензии: 400 x 560 x 330 mm
• Тајмер: 1 min до 99 дена
• Дигитална микропроцесорска контрола со TFT дисплеј
• Калибрација на 3 точки по избор
• Изработена од цинк обложен нер’ѓосувачки челик
• Напојување: 230 V; 900 W
• AtmoCONTROL софтвер
• Автодијагностички систем
• Изолирана врата од нер’ѓосувачки челик со 2 точки на заклучување
• Визуелен и звучен аларм
• Природна конвекција
• Енергетски ефикасен Peltier греење-ладење систем
• Гаранција: 3 години