Memmert universal oven UN110m

Категорија: Инструменти

Бренд:

SKU: UN110M

Категорија: Инструменти

Бренд:

SKU: UN110M

• Опсег на температура: +20 to +300 °C
• Точност на температура: 99.9 °C: 0.1 / 100 °C: 0.5
• Температурен сензор: 1 Pt100 сензор DIN class A in 4-wire-circuit
• Волумен: 108l
• Внатрешни димензии: 560 x 480 x 400 mm
• Mаксимален број на полици: 5
• Максимална маса за цела комора: 175 kg
• Максимална маса на полица: 20 kg
• Единечен TFT дисплеј со микропроцесорска контрола
• Тајмер: 1 минута до 99 дена
• Калибрација на 3 температурни точки
• Изработен од нер’ѓосувачки челик обложен со цинк
• Напојување: 230 V, 50/60 Hz, 2800 W
• Работи на природна конвекција
• Ethernet интерфејс
• AtmoCONTROL софтвер
• Автодијагностички систем за грешки
• Целосно изолирана врата од нер’ѓосувачки челик со 2 точки на заклучување

• Стерилизаторот доаѓа со 2 полици од нер’ѓосувачки челик и сертификат за калибрација на +160 °C