Тринокулар model SLX3 наклон 45 степени, ротација 360 степени Окулари:WF10x/21 mm, висок окулатор обезбеден со завртки и гумени лежишта за окото Објективи:Parfocal achromatic zoom 0,7x….4,5x(6,43:1 soodnos) со заштитен третман против габи Работна дистанца:100 mm Статив:прецизност со висок степен на фиксирање со рачка и фокус Светлински извор: Eco Led Kamera i adapter CB5 5 MP