БИЕЛ ИНЖЕНЕРИНГБИЕЛ ИНЖЕНЕРИНГБИЕЛ ИНЖЕНЕРИНГ
info@biel.mk
2400 Струмица, Р. Македонија
+389 34 344 615
БИЕЛ ИНЖЕНЕРИНГБИЕЛ ИНЖЕНЕРИНГБИЕЛ ИНЖЕНЕРИНГ

Нашите производи

Во БИЕЛ ИНЖЕНЕРИНГ можете да набавите најсовремени апарати и материјали за секаков стандард.

 
 

Лабораториска пластика

Лабораториско Стакло

Лабораториски Метал и Порцелан

Лабораториски Инструменти

Лабораториски Мебел

Лабораториски Материјали

Лабораториски Заштитна опрема

Лабораториски Хемикалии и Реагенси

БИЕЛ ИНЖЕНЕРИНГ

Што работиме

Широкото портфолио и асортиман на компанијата БИЕЛ опфаќа комплетно опремување, одржување и снабдување на сите потребни видови лабораториска опрема, лабораториски мебел, хемикалии и потрошен материјал на сите дејности во секаков вид на индустрија.

 
 

Лаборатории за Дијагностика и Анализа

Биохемија

Микробиологија

Ин Витро

Молекуларна биологија

Имунологија

Генетика

Онкологија

Биотехнологија

Ветерина

Гинекологија и Ембриологија

Клиничка фармација

Нуклеарна медицина

Контрола и Квалитет на Лекови

Форензика

Судска медицина и Криминалистика

Токсикологија

Индустриски Лаборатории

Винарии

Млекари

Канабис

Пивари

Кандиторска индустрија

Месна индустрија

Храна и Пијалаци

Рудници

Цементари, индустрија за Јаглен и Минерали

Анализа на Вода

Агрокултура

Нафтена индустрија

Метрологија

Фармацевска индустрија

БИЕЛ ИНЖИНЕРИНГ

За нас

БИ ЕЛ инжинеринг е семејна компанија која опремува голем
опсег на фармацевтски и индустриски лаборатории во
Македонија и околните држави. Имајки работно искуство
повеке од 29 години, услугите на БИ ЕЛ константно се
зголемуваат соодвенто најиновативните лабораториски
опреми. Во текот на овие години семејниот бизнис го градиме
со голема посветеност и љубов и сме сведоци како нашите
услуги допринесоа за постабилна медицина, индустрија и
образование. Бидејќи БИ ЕЛ е една од првите компании во
Македонија која увезува лабоработиска опрема, со
сигурност можеме да кажеме дека поради нашите услуги
голем број институции имаат можност на работа со
најсовремени апарати и материјали за секаков стандард.
Тоа што нашите најпрви клиенти и до ден денес ги користат
услугите на БИ ЕЛ, зборува доволно за квалитетот кој го
поседуваме.

Нашата мисија

БИ ЕЛ инженеринг е компанија која опремува голем опсег на медицински и индустриски лаборатории во Македонија и околните држави.

Нашата визија

Имајќи работно искуство повеке од 29 години, услугите на БИ ЕЛ константно се зголемуваат соодветно најиновативните лабораториски опреми.
Зошто да не изберете?

Работно искуство повеќе од 29 години.

1 +
Искусни
ПРОФЕСИОНАЛЦИ
1 +
Лабораториски
ПРОИЗВОДИ
1 +
Задоволни
КЛИЕНТИ
Нашите вредности

Зошто БИЕЛ

Контакт

Ние сме секогаш подготвени да разговараме за вашите потреби. Пополнете ги полињата подолу а нашиот тим ќе одговори во најбрз можен рок.

Телефон:

+389 34 344 615
+389 71 239 767

Е-пошта:

info@biel.mk
X