Како можеме да Ви помогнеме?

Овде сме за да одговориме на секое Ваше прашање. Слободно пишете ни порака или барејте нè на еден од телефонските броеви.

Работно време

ОТВОРЕНО
Понеделник – Петок
08:00 – 16:00

ЗАТВОРЕНО
Сабота, Недела и
државни празници

Адреса и контакт

ЛОКАЦИЈА
Индустриска зона Василево
2400 Струмица, Македонија

ТЕЛЕФОН
+389 34 344 615
+389 71 239 767

Работно време

ОТВОРЕНО
Понеделник – Петок
08:00 – 16:00

ЗАТВОРЕНО
Сабота, Недела и
државни празници

Адреса и контакт

ЛОКАЦИЈА
Индустриска зона Василево
2400 Струмица, Македонија

ТЕЛЕФОН
+389 34 344 615
+389 71 239 767