БИ ЕЛ инжинеринг е семејна компанија која опремува голем опсег на фармацевтски и индустриски лаборатории во Македонија и околните држави. Имајки работно искуство повеке од 29 години, услугите на БИ ЕЛ константно се зголемуваат соодвенто најиновативните лабораториски опреми. Во текот на овие години семејниот бизнис го градиме со голема посветеност и љубов и сме сведоци како нашите услуги допринесоа за постабилна медицина, индустрија и образование. Бидејќи БИ ЕЛ е една од првите компании во Македонија која увезува лабоработиска опрема, со сигурност можеме да кажеме дека поради нашите услуги голем број институции имаат можност на работа со најсовремени апарати и материјали за секаков стандард. Тоа што нашите најпрви клиенти и до ден денес ги користат услугите на БИ ЕЛ, зборува доволно за квалитетот кој го поседуваме.

БИ ЕЛ инжинеринг е семејна компанија која опремува голем опсег на фармацевтски и индустриски лаборатории во Македонија и околните држави. Имајки работно искуство повеке од 29 години, услугите на БИ ЕЛ константно се зголемуваат соодвенто најиновативните лабораториски опреми. Во текот на овие години семејниот бизнис го градиме со голема посветеност и љубов и сме сведоци како нашите услуги допринесоа за постабилна медицина, индустрија и образование. Бидејќи БИ ЕЛ е една од првите компании во Македонија која увезува лабоработиска опрема, со сигурност можеме да кажеме дека поради нашите услуги голем број институции имаат можност на работа со најсовремени апарати и материјали за секаков стандард. Тоа што нашите најпрви клиенти и до ден денес ги користат услугите на БИ ЕЛ, зборува доволно за квалитетот кој го поседуваме.

0+
Искусни ПРОФЕСИОНАЛЦИ
0+
Лабораториски ПРОИЗВОДИ
0+
Задоволни КЛИЕНТИ

Мисија

БИ ЕЛ инженеринг е компанија која опремува голем опсег на медицински и индустриски лаборатории во Македонија и околните држави.

Визија

Имајќи работно искуство повеке од 29 години, услугите на БИ ЕЛ константно се зголемуваат соодветно најиновативните лабораториски опреми.

Зошто да соработувате со БИ ЕЛ Инжинеринг

Долгогодишен успех

Потпрете се на партнер со производи интегрирани во стотици клинички и комерцијални установи и повеќедецениско искуство со работа со клиенти.

Продуктивност

Наоѓање на вистинските решенија со цел за зголемување на приносите, отстранување или намалување на чекорите на работниот тек, управување со трошоците и поедноставување на вашиот процес и операции.

Дизајн

Врвен дизајн на сите материјали и апарати од реномирани брендови кои се лидери во индустријата за производство на опрема за медицински и индустриски лабаратории.

Квалитет и безбедност

Производи кои ги следат сите технолошки иновации произведени според највисоки стандарди кои помагаат да се обезбедат највисоки перформанси и интегритет на работата и крајниот резултат.

Иновации

Секојневно ги следиме сите иновации во индустријата и ги применуваме сите иновативни процеси и материјали во секојдневното работње.

Персонализирани решенија

Оптимизирајте го вашиот проток на работа со уникатни решенија што одговараат на вашите потреби.